KyivPost: улюблений український дует Rolling Stones

теґи: 2010, The Rolling Stones, ex-rolling stones, mp3, СОНМО, Сестри Тельнюк, ТЕЛЬНЮК: Сестри, анонс, блоґ-запис, квитки, Kyiv, концерт, музика, новина, Преса, театр оперети

KYIVPOST: улюблений український дует Rolling Stones

 Улюблений український дует Rolling Stones

17 грудня 2010 11:55 | Наталя Горбань

 Сестри Тельнюк, Галина і Леся, знали з раннього дитинства, що народжені для сцени. Вони виросли в родині українського поета і письменника Станіслава Тельнюка і були оточені класичним мистецтвом, літературою і музикою. У 13 років вони написали свою першу пісню. Хто б міг уявити, що через 20 років вони будуть співпрацювати з самими Rolling Stones! Гітарист легендарної групи Мік Тейлор захотів почути блюз у виконанні української бандури. Галя  переклала слова пісні «Love in Vain» українською мовою, а Тейлор і Леся записали її, граючи на гітарі та бандурі.

Але в основному сестри Тельнюк пишуть свої власні мелодії і тексти. Чекайте суміш джазу, блюзу, етно та арт-року у понеділок, 20 грудня, 20:00, Київський театр оперети, вул. Велика Васильківська, 53 / 3, ст.м. Республіканський стадіон, тел.: 2876257. Ціна квитків: 40-200 грн.  

купуйте квитки у касі театру 2876257 та у мережі: 


придбай квитки на СОНМО                       придбай квитки на СОНМО